6 Αυγ 2018

3 χρόνια από τον θάνατο του "Μάκη" και της κόρης του!

Πριν τρία χρόνια, στις 5 Αυγούστου του 2015, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην εθνική Αθήνας - Λαμίας έχασε τη ζωή της η 14χρονη συντρόφισσά μας Ceren Ayfer Karatepe και τραυματίστηκε σοβαρά ο πατέρας της σύντροφος İbrahim Karatepe (Μάκης όπως ήταν γνωστός στην Ελλάδα).  Τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς έχασε τη μάχη με τη ζωή και ο Μάκης νοσηλευόμενος όλο αυτό το διάστημα σε νοσοκομείο στην Ελβετία. Ήταν σε διακοπές στη Καβάλα και κατέβηκε στην Αθήνα μαζί με άλλους συντρόφους του για να συναντήσει τους συντρόφους του από το ΚΚΕ(μ-λ). Το ατύχημα έγινε κατά την επιστροφή τους. Κέρδισε τον σεβασμό όλων μας με το χαμόγελό του, την ανιδιοτέλειά του, την προθυμία του και πάνω απ’ όλα σαν υπόδειγμα λαϊκού αγωνιστή.

Ο Μάκης ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας σε ηλικία 24 χρόνων μετά το πραξικόπημα του Εβρέν, έμεινε στη χώρα για δέκα χρόνια και ήταν παρών σε όλους τους αγώνες δίπλα στους συντρόφους του ΚΚΕ(μ-λ).

Σε ανάμνηση των συντρόφων η PGI/MLM και η PARTIZAN έβγαλαν την αφίσα με τίτλο:

Η μνήμη τους θα ζήσει στον αγώνα μας, τα όνειρά τους θα δικαιωθούν στους αγώνες μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com