24 Ιουλ 2018

Ενημέρωση για τις πυρκαγιές στα κάμπινγκ της Partizan και των Αγωνιστικών Κινήσεων

Οι τελευταίες εξελίξεις με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Αττική, δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν τις δραστηριότητες στα κάμπινγκ των Αγωνιστικών Κινήσεων και της Partizan, που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στο Δρέπανο του Ναυπλίου. 

Οι συναγωνιστές της Partizan από την Τουρκία, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό και συμμεριζόμενοι το πένθος του, ανέβαλλαν το σημερινό τους γλέντι. Παράλληλα συζητιούνται τρόποι οργάνωσης της έμπρακτης υποστήριξης στους δοκιμαζόμενους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές.

Αντίστοιχα, ενημέρωση για τις πυρκαγιές έγινε και στο κάμπινγκ των Αγωνιστικών Κινήσεων. Στόχος των συμμετεχόντων στα δύο κάμπινγκ η όσο το δυνατόν πιο μεγάλη έκφραση αλληλεγγύης, και η από κοινού απάντηση στην εγκληματική πολιτική του κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου, που δεν υπολογίζει ούτε ανθρώπινες ζωές, ούτε την καταστροφή του περιβάλλοντος. 

Να αντισταθούμε στους εμπρηστές της ζωής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com