...................

5 Ιουλ 2018

Μακεδονομάχοι κάνουν ντου σε κατάληψη για διαλειμματάκι από τα Μακεδονικά!

Για μια και μοναδική Ελληνική Μακεδονία χωρίς Σλάβους, χωρίς ομοφυλόφιλους, χωρίς μπολσεβίκους, χωρίς Εβραίους και χωρίς αναρχικούς συνεχίζουν να παλεύουν οι Μακεδονομάχοι, ή τέλος πάντων οι φασίστες που έχουν βρει το τέλειο timing για να ενώσουν τις φωνές τους με όλους όσοι νομίζουν ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου.

Μόλις χτες το απόγευμα της Τετάρτης, άλλη μια φορά οι Μακεδονομάχοι φρόντισαν να επιτεθούν με πέτρες ενάντια στην κατάληψη «Σχολείο» στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αυτοκινητοπομπής για το Μακεδονικό.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ακούστηκαν γνωστά παραδοσιακά Μακεδονικά συνθήματα και ουρλιαχτά, όπως «αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δε σας ανήκει». Το περιστατικό κράτησε 10 λεπτά και οι φασίστες δεν μπόρεσαν να μπούνε στο χώρο, οπότε αποχώρησαν προς Λευκό Πύργο.

Οι απ’ ευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ηφαιστίωνα την ώρα που τρώνε τον πυροσβεστήρα στη μούρη ακούγονται να φωνάζουν «παλιοπουσταριά», «αδερφάρες» και άλλα τέτοια σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που το «Σχολείο» δέχεται επίθεση από «Μακεδονομάχους». Η πρώτη είχε γίνει τον Ιανουάριο, την ίδια μέρα που σημειώθηκε ο εμπρησμός της Libertatia, ενώ διεξαγόταν τότε συλλαλητήριο.

https://luben.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com