...................

11 Ιουλ 2018

Αθήνα: κινητοποίηση για τον Τουργκούτ Καγιά

To KKE(μ-λ) στη βάση της πρότασης που διατύπωσε και δημοσιοποίησε την Παρασκευή 6 Ιούλη (Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου Τούρκου αγωνιστή απεργού πείνας Τουργκούτ Καγιά Πλήρης η ευθύνη της κυβέρνησης) για κινητοποίηση - μαζική παράσταση στο υπουργείο Δικαιοσύνης με την απαίτηση να μην εκδοθεί ο Τουργκούτ Καγιά και να αφεθεί ελεύθερος καλεί στην αυριανή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο υπουργείο (Λεωφόρο Μεσογείων 96).

Απαιτούμε:
  • Την άμεση ανατροπή της απόφασης έκδοσης του Καγιά και την άμεση απελευθέρωσή του.
  • Την άμεση μεταφορά του σε κρατικό νοσοκομείο και την ολοκληρωμένη περίθαλψή του σε ανθρώπινες συνθήκες.
Ο Τουργκούτ Καγιά αρνήθηκε της ...συμβουλές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει την απεργία πείνας και βρίσκεται ήδη στην 41η μέρα. Όλοι οι αγωνιστές, όλες τις συλλογικότητες που αντιλαμβάνονται τη σημασία του γεγονότος χρειάζεται - επιβάλεται- να εντείνουν τις ενέργειες αλληλεγγύης με τους παραπάνω στόχους, μέσω κινητοποιήσεων, ψηφισμάτων, υπογραφών κοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com