...................

2 Ιουλ 2018

Έφυγε ο σ. Θανάσης Τσουκνίδας

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την Κυριακή 1/7, ότι έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας ο συναγωνιστής Θανάσης, μόλις στα 33 του χρόνια.

Τον Θανάση τον γνωρίσαμε μέσα από τον Φοιτητικό Σύλλογο της ΑΣΟΕΕ και συγκεκριμένα από το σχήμα της ΡΑΣ-ΕΑΑΚ, αλλά και από την δράση του αρχικά στην ΑΡΑΣ και στην συνέχεια στην ΑΡΑΝ.

Τον ζήσαμε στο φοιτητικό κίνημα του ’06 -’07, όπου συμμετείχε σε κάθε συνέλευση του Συλλόγου, σε κάθε διαδήλωση και συντονιστικό. Στην εξέγερση της νεολαίας τον Δεκέμβρη του ’08, καθώς και σε κάθε νεολαιίστικη κινητοποίηση που ακολούθησε.

Αν και από διαφορετικές αφετηρίες, βρεθήκαμε πολλές φορές δίπλα - δίπλα, στις μεγάλες ή μικρές μάχες που έδωσε η εξωκοινοβουλευτική αριστερά, με τον ίδιο να συμμετέχει ενεργά μέσω της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα τελευταία χρόνια μέσω της ΛΑΕ.

Με μεγάλη μας θλίψη τον αποχαιρετάμε και εκφράζουμε τα  συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του, τους οικείους του και τους συντρόφους του.

Καλό ταξίδι.

Νεολαίοι του ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com