...................

3 Ιουλ 2018

Θεσσαλονίκη: Εκκληση για την δικαίωση του Τουργκούτ Καγιά

Περισσότεροι απο εκατόν είκοσι Θεσσαλονικείς, κάθε ηλικίας, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνδικαλιστές κλπ υπογράφουν κείμενο-έκκληση για να μην εκδοθεί ο αγωνιστής, ιστορικός και δημοσιογράφος, Τουργκούτ Καγιά στην Τουρκία και να του δοθεί πολιτικό άσυλο απο τις ελληνικές αρχές.

Οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του 21ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο Τουργκούτ Καγιά που συνεχίζει την απεργία πείνας και η υγεία του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο διώκεται για τις ιδέες του και την δημοκρατική και αντιφασιστική δράση του απο το τουρκικό καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com