...................

1 Ιουλ 2018

Προς τον Πανελλαδικό Αντιπολεμικό Κινηματικό Συντονισμό

Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκτιμώντας ως πολύ σημαντικό ζήτημα, σήμερα, την ανάπτυξη του αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος απευθύνεται στον Αντιπολεμικό Συντονισμό σας με αφορμή την πραγματοποίηση της συνόδου του ΝΑΤΟ στις 11-12 Ιουλίου.

Πιστεύουμε ότι καθώς τα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια εντείνονται, ότι αυτά τα σχέδια θα προωθήσει η σύνοδος του ΝΑΤΟ και, επίσης, ότι μέσα σ’ αυτά εντάσσεται και η πρόσφατη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ, έχει σημασία να μπορέσουμε να διοργανώσουμε τις μέρες της Συνόδου του ΝΑΤΟ μία όσο το δυνατόν μαζικότερη αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση.

Προτείνουμε για αυτό να υπάρξει ένας συντονισμός όλων των δυνάμεων που θέλουν να πραγματοποιήσουν μία τέτοια αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στην κατεύθυνση να γίνει την ίδια μέρα και ώρα και στον ίδιο τόπο μία συγκέντρωση και πορεία με κοινή κατάληξη, στην οποία να συμπορευτούν όλες αυτές οι δυνάμεις, έτσι ώστε να αποφευχθεί μία διάσπαση και να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή μαζικότητα της κινητοποίησης.

Σας προτείνουμε να συντονιστούμε σε μία συγκέντρωση και πορεία πού να γίνει την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 6:30 μμ με αφετηρία τα Προπύλαια και κατάληξη στην Αμερικανική πρεσβεία.

30.6.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com