17 Ιουλ 2018

Βίντεο από το 3ήμερο οδοιπορικό των Νεολαίων του ΚΚΕ(μ-λ) στο Γράμμο (Ιούλιος 2018)

 
Στιγμιότυπα από το 3ήμερο οδοιπορικό των Νεολαίων του ΚΚΕ(μ-λ) στο Γράμμο (6-7-8 Ιουλίου 2018). Με αφετηρία το Νεστόριο ξεδιπλώνεται ένα πλούσιο τριήμερο με πεζοπορίες, εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους μαχητές του ΔΣΕ και την κατασκευή μνημείου στη διασταύρωση προς Σπανούρα (Χάρο).


1 σχόλιο:

 1. Στο blog "Ευρυτάνας ιχνηλάτης" έχουμε δημιουργήσει μία ξεχωριστή στήλη με την ονομασία ¨"ΕΜΦΑΣΗ" όπου γίνονται επιλεγμένες αναδημοσιεύσεις άρθρων που μας κάνουν εντύπωση. Οι αναγνώστες μας τη γνωρίζουν και την επισκέπτονται συχνά.

  Η συγκεκριμένη στήλη είναι αυτή με το σκίτσο που αναπαριστά έναν πιτσιρίκο που μοιράζει εφημερίδες και βρίσκεται στην κάθετη πλαϊνή μπάρα του ιστολογίου μας.

  Προβάλλουμε και από την πλευρά μας το θέμα σας στη στήλη «ΕΜΦΑΣΗ» του blog «Ευρυτάνας ιχνηλάτης».

  Η προβολή γίνεται "κλικάροντας" πάνω στην εικόνα που παραπέμπει απευθείας στο δικό σας ιστότοπο.

  Καλή συνέχεια…
  blog "Ευρυτάνας ιχνηλάτης"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com