...................

1 Ιουλ 2018

Παρέμβαση της «Πρωτοβουλίας Φοιτητών και Συλλογικοτήτων ενόψει της ΔΕΘ 2018» στο 21ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης


Σε πλατιά παρέμβαση στο πλαίσιο του 21ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προχώρησε η «Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων και Φοιτητών ενόψει της ΔΕΘ 2018» το Σάββατο 30 Ιουνίου. Στην είσοδο του φεστιβάλ αναρτήθηκε πανό με σύνθημα «ΔΕΘ 2018: Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες των λαών ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, αγώνας ενάντια στον πόλεμο και τα αντεργατικά μέτρα», ενώ κολλήθηκαν αφισάκια και αυτοκόλλητα με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Χιλιάδες προκηρύξεις και τρικάκια μοιράστηκαν στον κόσμο ενημερώνοντας για την έλευση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στην πόλη ως «τιμώμενη χώρα» στη φετινή ΔΕΘ και καλώντας σε αντιιμπεριαλιστικό, αντιπολεμικό ξεσηκωμό. Επόμενο ραντεβού της Πρωτοβουλίας προγραμματίζεται στις αρχές του Σεπτέμβρη όπου θα προσδιοριστούν και οι επόμενες παρεμβάσεις ενόψει των επερχόμενων κινητοποιήσεων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com