...................

12 Ιουλ 2018

Θεσσαλονίκη: παρέμβαση (12/07) και κάλεσμα για συγκέντρωση (17/07) αλληλεγγύης στον Τουργκούτ Καγιά

Η ΛΑ - ΑΑΣ συνεχίζει τις δράσεις και πρωτοβουλίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον αγωνιστή Τουργκούτ Καγιά, που μπαίνει στο κρίσιμο στάδιο της απεργίας πείνας του, και απειλείται άμεσα με παράδοση στην Τουρκία.

Σήμερα, την Πέμπτη 12/07, είναι προγραμματισμένη μαζική παρέμβαση της Λαϊκής Αντίστασης - ΑΑΣ προς τον λαό της πόλης, με σημείο συγκέντρωσης τη συμβολή Γούναρη και Τσιμισκή, στις 19.30.

Σε συνεννόηση με άλλες οργανώσεις της πόλης που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της αντιιμπεριαλιστικής διαδήλωσης για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, η ΛΑ-ΑΑΣ καλεί κάθε πολιτικό χώρο ή Πρωτοβουλία που αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης, σε κοινή συγκέντρωση, την Τρίτη 17/07 και ώρα 19.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com