...................

10 Ιουλ 2018

Θεσσαλονίκη 11/7 | Κάλεσμα για συμμετοχή στο αντιπολεμικό - αντινατοϊκό συλλαλητήριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιϊμπεριαλιστικής Συνεργασίας
Θεσσαλονίκης


Κάλεσμα για συμμετοχή
στο αντιπολεμικό - αντινατοϊκό συλλαλητήριο

την Τετάρτη 11 Ιούλη 2018 στις 6:30μμ
από το Αγ. Βενιζέλου

Στις 11 και 12 Ιούλη 2018 πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία γίνεται σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ οξύνουν την αντιπαράθεση τόσο με Ρωσία, Κίνα όσο και ΕΕ. Συγχρόνως και όσον αφορά στην περιοχή μας η πορεία ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ πιστοποιεί την ενίσχυση της παρουσίας του στα Βαλκάνια και τις προσπάθειες ένταξής τους στην ευρωατλαντική πολεμική μηχανή.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εκσυγχρονίζει και επεκτείνει την παρουσία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας καθιστώντας την αναβαθμισμένο πολεμικό ορμητήριο. Πρόσφατα μετά την αναβάθμιση της Σούδας και η Λάρισα με την παρουσία των αμερικάνικων MQ-9 Reaper (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) εντάχθηκε στα πολεμικά ορμητήρια των φονιάδων των λαών.

Σε μια περίοδο που οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστών έχουν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή χωρών, το ματοκύλισμα λαών και τη δημιουργία εκατομμυρίων προσφύγων θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες έτσι ώστε να αναπτυχθεί και να δυναμώσει το αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε σε συμμετοχή στην αντιπολεμική-αντινατοϊκή κινητοποίηση καταγγελίας των ιμπεριαλιστικών αντιδραστικών πολιτικών, την Τετάρτη 11/7 και 6:30 μ.μ. στο Αγ. Βενιζέλου.

· ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
· ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
· ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ
· ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
· ΖΗΤΩ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com