...................

28 Ιουν 2018

Καταγγελία του ΚΚΕ (μ-λ) για την αστυνομοκρατία στη Λευκίμμη

Καταγγέλλουμε την αστυνομοκρατία που λαμβάνει χώρα από χθες το πρωί στη Λευκίμμη με την παρουσία 13 διμοιριών ΜΑΤ και άλλων αστυνομικών μονάδων, προκειμένου να εξασφαλίσουν με τη βία τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, στην οποία με τόση επιμονή και γενναιότητα έχουν συλλογικά αντισταθεί οι Λευκιμμιώτες την τελευταία δεκαετία. Θέλουμε να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας και τη στήριξή μας στο δίκαιο και ηρωικό αγώνα των κατοίκων για την προστασία του περιβάλλοντος και της ζωής τους. Θέλουμε επίσης, να πούμε στο Δήμαρχο και την παράταξή του «άξιος ο μισθός», γιατί είναι άξιοι συνεχιστές των αντιλαϊκών πολιτικών που έχει επιβάλλει το κυβερνητικό κόμμα στο οποίο πρόσκεινται.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι οι προσπάθειες για κοινωνικό αυτοματισμό έπεσαν στο κενό. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται το δίκαιο αγώνα των Λευκιμμιωτών, παρ’ όλη την ασφυκτική κατάσταση με τα σκουπίδια που δημιούργησαν οι τοπικές αρχές και το υπουργείο, οι οποίοι δε διστάζουν να παρουσιάσουν τη λειτουργία του ΧΥΤΑ ως τη μοναδική διέξοδο στο αδιέξοδο που αυτοί δημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com