7 Ιουν 2018

Συγκέντρωση για τη χωματερή της Φυλής

Η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία παρέμβηκε (με προκήρυξη και πανό) χθες στα Άνω Λιόσια στη συγκέντρωση που είχαν καλέσει φορείς της Δ. Αθήνας με κύριο αίτημα το κλείσιμο της χωματερής της Φυλής. Φορείς που στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από το ΚΚΕ (δ. Πετρούπολης, ΟΓΕ, Ομοσπονδίες συνταξιούχων, παραρτήματα οικοδόμων). Πάνω από 500 άτομα συμμετείχαν στην Πορεία και παρακολούθησαν την συναυλία που ακολούθησε.
Στην πορεία επίσης συμμετείχε η Ανοιχτή Συνέλευση Άτταλου-Αγ. Νικολάου από το Καματερό, και το σχήμα Πολίτες Εν Κινήσει.
Αναλυτικότερο σχόλιο για αυτή καθ' αυτή την συγκέντρωση αλλά και το θέμα της Χωματερής θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com