...................

18 Ιουν 2018

ΛΑ-ΑΑΣ Νοτίων Συνοικιών: Παρέμβαση στη Δάφνη

Από τη σημερινή (Σάββατο) παρέμβαση της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας των νοτίων προαστίων στην Πλατεία Καλογήρων (Δάφνη - Άγιος Δημήτριος).

Με προκήρυξη για το νέο πολυνομοσχέδιο, με σημαίες και ντουντούκα 25μελές κλιμάκιο της ΛΑ-ΑΑΣ κουβέντιασε με τον κόσμο για την "καθαρή έξοδο από τα μνημόνια" που δεν είναι παρά καθαρή απάτη και κάλεσε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και νεολαία να βαδίσουν στο δρόμο του μαζικού, ενωτικού και ανυποχώρητου αγώνα για την απόκρουση και ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com