...................

30 Ιουν 2018

Εκδήλωση στα πλαίσια του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε χθες την 1η μέρα του αντιραστιστικού φεστιβάλ, η εκδήλωση ενημέρωσης για την καμπάνια αντιπολεμικής - αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης ενόψει της φιέστας "ΔΕΘ 2018 - τιμώμενη χώρα ΗΠΑ".

Η εκδήλωση ενημέρωσης διοργανώθηκε απο το ΚΚΕ(μ-λ) με ομιλητές απο Ξάνθη, Χανιά και Θεσσαλονίκη. Δώθηκε έτσι η δυνατότητα για μια πρώτη πλατιά ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που έχουν αρχίσει να σχεδιάζονται αλλά και τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα για να μπορέσει να βρει μαζική απήχηση το "έξω οι φονιάδες απο τον τόπο μας".
Θα ακολουθήσει και πιο αναλυτικό ρεπορτάζ

http://aristeravoreia.blogspot.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com