4 Ιουν 2018

Πετυχημένο το γλέντι της ΛΑ - ΑΑΣ στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το -καθιερωμένο πια- γλέντι της ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το Σάββατο, 2 Ιουνίου στην πάνω φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ. Από νωρίς το απόγευμα οι ομάδες προετοιμασίας, επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας έκαναν το καλύτερο προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχία του γλεντιού, που ξεκίνησε στις 21.30. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες περίπου διακόσιοι συναγωνιστές και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συνεργασίας και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η συλλογική κουζίνα που προετοιμάστηκε από δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες, δείγμα συλλογικότητας και έμπρακτης αλληλεγγύης, ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους ποιοτικά και ποσοτικά. Μεστή και ουσιαστική ήταν και η σύντομη τοποθέτηση-καλωσόρισμα συναγωνίστριας που αναφέρθηκε στη δράση της ΛΑ-ΑΑΣ στα μέτωπα που αναδεικνύει η επίθεση του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος, καθώς και στις επόμενες πολιτικές πρωτοβουλίες της με αποκορύφωμα τη διοργάνωση αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής πορείας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ.

Ανάμεσα σε άλλα τονίστηκε η αναγκαιότητα συμμετοχής στη συναυλία αλληλεγγύης στο GROUP YORUM που θα γίνει την Τρίτη Ιουνίου στις 21.00 στο Πολυτεχνείο με συμμετοχή του GROUP YORUM και όχι μόνο. Αμέσως μετά και για πέντε περίπου ώρες τα συγκροτήματα «Άγγελοι του Τσιτσάνη», «Mess στον τεκέ» και «Χάλκινα Γουμένισσας» (Μάντσος Αλέξανδρος), τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς, μας κράτησαν συντροφιά με πολύ κέφι και χορό με τα έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com