...................

22 Ιουν 2018

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Από το blog των εργαζόμενων του Αμαλία Φλέμιγκ:

Με τραγικό τρόπο επαληθεύονται οι φόβοι των εργαζομένων στα Νοσοκομεία της περιοχής, μόλις λίγες μέρες μετά το "Δημόσιο Απολογισμό" που έκανε η Διοίκηση με την παρουσία μάλιστα και του ίδιου του Υπουργού Υγείας.

Ακόμα δεν έχουν ξεχαστεί οι πλουμιστές παρουσιάσεις με τα στοιχεία της ανάπτυξης, τα οικονομικά μεγέθη και τις υποσχέσεις για λαμπρό μέλλον και τα Νοσοκομεία καταρρέουν ακόμα περισσότερο, ακόμα πιο γρήγορα.

Μετά τις μετακινήσεις προσωπικού, τις ελλείψεις σε όλες τις ειδικότητες, τα ρουσφέτια που καλά κρατούν, την πρόσφατη απόπειρα να κλείσει το βηματοδοτικό εργαστήριο που αποτρέψαμε την τελευταία στιγμή, ήρθε η σειρά να κλείσει και η ΩΡΛ κλινική του Παίδων.

(Ποιός αποφάσισε και γιατί πως δεν "χρειάζεται" ωρλ κλινική παίδων στην Πεντέλη.... Με ποιά...σουρεαλιστική κωλοτούμπα θα εξηγήσει άραγε, ή πολιτική ηγεσία και η διοίκηση αυτές τις αποφάσεις;)

Όσο τάζουν ανάπτυξη και άνοιγμα νέων κλινικών στις δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις, στην πραγματικότητα βάζουν λουκέτο σε υποδομές (κλινικές, εργαστήρια, υπηρεσίες) που ήδη λειτουργούν στα Νοσοκομεία μας.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΙΔΩΝ"!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!
ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,
ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΥΚΕΤΑ!

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των συναδέλφων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com