1 Ιουν 2018

Μέχρι αίματος (και όχι δακρύων) «φιλευσπλαχνία» των δολοφόνων

Το σχετικά νεότευκτο και οπωσδήποτε βαθειά αντιδραστικό ιδεολόγημα του εθελοντισμού (απευθυνόμενο εξυπακούεται στις φτωχές μάζες) ορμητικά εισέβαλλε εν Ελλάδι κάνοντας τα εγκαίνια στην περίοδο των ολυμπιακών προετοιμασιών. Εποχή αποθέωσης του κερδοσκοπικού πανηγυριού για το μεγάλο κεφάλαιο. Στα Χανιά όμως συνάντησε μόλις πρόσφατα την πλέρια απογείωση και πανούργα δικαίωση του. Με μια πολύ ξεχωριστή ιδιαιτερότητα όμως.

Δεν έφτανε λοιπόν που πλημμύρισε η απόβαση των στρατευμάτων «κατοχής» από το αεροπλανοφόρο Τρούμαν τα μαγαζιά του αγοραίου έρωτα (περήφανο ελαφρύ παρακλάδι της καινοτόμας βαριάς βιομηχανίας του πολεμικού τουρισμού) με πορνοδολάρια και που τάχατε αναζωογόνησαν τη χειμαζόμενη τοπική οικονομία. Όσο φυσικά δεν τη διάσωσαν και τόνωσαν αρκούντως με τις μνημονιακές βόμβες μεγατόνων η εργοδοσία των Ράμπο, δηλαδή οι πιστωτές ΗΠΑ-ΔΝΤ. Πυροδοτώντας έτσι- εξαιτίας του υποτιθέμενου πακτωλού χρήματος που έρευσε από την προβλήτα του ελλιμενισμού - μια επενδυτική κοσμογονία και υστερία όχι μόνο στους επιχειρηματικούς παράγοντες της επί χρήμασι ηδονής, αλλά και σε όλους τους σχεδόν πένητες Χανιώτες.

Αλλά η ευλογία της επίσκεψης του υπερεργαλείου της συμφοράς είχε και δακρύβρεκτα συγκινητική συνέχεια.

Καθάρισαν ομάδες των αμερικανικών φουσάτων την παραλία της Νέας Χώρας. Δεν διευκρινίστηκε από τι, αλλά μάλλον εικάζεται από τα χημικά της «Συρίας», που οι ίδιοι αμόλησαν ανεπεξέργαστα στη θάλασσα ανατολικά της Κρήτης παρά τις τότε διαμαρτυρίες της κοσμοσυρροής των κατοίκων, καθώς και από παρακείμενα επιπλέοντα κουφάρια προσφύγων. Επίσης και καθότι έχουν εξακριβωμένη αδυναμία στα παιδιά (και κυρίως στα Συριόπουλα) έβαψαν την παιδική χαρά του Μουζουρά μαζί με άλλους κοινόχρηστους χώρους. Δίχως να παραλείψουν με ζωηρό συμβολισμό και το κοιμητήριο του χωριού! Μιας και είναι ασυναγώνιστη η ειδίκευση τους στο παραγέμισμα των νεκροταφείων με πτώματα από την κρύα Ουκρανία ίσαμε τις καυτές ερήμους της Λιβύης ή αλλέως της ερημοποιημένης από δαύτους Λιβύης. Δεν δημοσιεύτηκε όμως με τι υλικό και χρώμα. Αλλά υποθέτουμε πως θα ήταν σίγουρα κατακόκκινο, εφόσον προέρχονταν από το αίμα αθώων, το οποίο άλλωστε διαθέτουν σε πληθωρικές και διαρκώς ανανεωνόμενες ποσότητες στα αμπάρια του τερατόπλοιου τους.

Αυτά λοιπόν τα εθελοντικά επί της οθόνης της τηλεοπτικής εξαπάτησης. Η συνέχεια επί της οθόνης της μακάβριας πραγματικότητας διαγράφεται με αποχρώσεις του κατάμαυρου.

Γιατί μας συμπαρασύρουν κυβερνητική αδεία και πολιτική αηδία στους σφόδρα επικίνδυνους σχεδιασμούς τους. Μας φτωχοποιούν με τις επικείμενες 88 εκτοξεύσεις τορπίλων κατά των εργατολαϊκών κατακτήσεων ένεκα των προαπαιτούμενων της τέταρτης αξιολόγησης. Που αποτελεί στην αριθμητική κλίμακα την προηγούμενη της πέμπτης και έκτης και έβδομης και πρόσθετε διάδοχες στο διηνεκές. Βανδαλίζουν απρόκλητα κάθε λίγο και ατιμώρητα πάντοτε σε βάρος συμπολιτών μας. Μας καρκινοποιούν. Ρίχνουν διαρκώς κηροζίνη στον επιρρεπή εθνικισμό των βαλκάνιων μεγαλοαστών. Επισφραγίζουν πιο βαριά την ήδη πνιγηρή εξάρτηση της χώρας μας. Καταντώντας συνάμα την Ελλάδα απ` άκρη σε άκρη σε μια απέραντη νατοϊκή εξέδρα ολέθρου και μάλιστα όπως διατείνονται νυχθημερόν οι επιτελάρχες τους μια από τις νευραλγικότερες της υδρογείου, αλλά δυνητικά καταστροφικής για τον πληθυσμό της.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα ζοφερά, μα βασισμένοι στη στάση ντόπιων λακέδων και στην καχεξία του αντιιμπεριαλιστικού- αντιβασικού κινήματος μας περιπαίζουν κιόλας με τις χαζές αγαθοεργίες τους, που περιφρονούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας.

Υποσχόμαστε λοιπόν εμείς οι Χανιώτες πως καρτερικά θα προσμένουμε στη βέβαιη επόμενη επιδρομή στην πόλη μας των επαγγελματιών του μαζικού θανάτου για να τους «ευχαριστήσουμε» ξανά και με περισσότερη θέρμη αυτή τη φορά (όση περίπου και η φωτιά των πυραύλων τους που εξολοθρεύουν άδικα γυναικόπαιδα) ανταποδίδοντας τα δέοντα. Δηλαδή κραυγάζοντας το σύνθημα «ΕΞΩ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ».

Αρκετά εγκληματίες και φαρισαίοι έχετε βάψει με αίμα τη γειτονιά μας και άλλες περιοχές του πλανήτη. Καιρός να φουντώσει η πάλη των λαών της γης ενάντια στις κυριαρχικές και πολεμοχαρείς επιδιώξεις σας κάνοντας σας να τρέμετε μέχρι ακράτειας ούρων.

Άπονοι, βάρβαροι υποκριτές, γελοιοποιείστε και αυταπατάστε θεωρώντας πως χαϊδολογώντας με ψεύτικη τρυφερότητα τα θύματα σας θα τα ξεγελάσετε για τον κτηνώδη ρόλο σας. Αργά ή γρήγορα σαν κοπιάσει η ώρα της αγωνιστικής απάντησης και αντίστασης των αναλώσιμων λαών, το χάδι τους δεν θα το διακρίνει καθόλου η αβρότητα και ο θεατρινισμός.

Τότε πανικόβλητοι θα παρατήσετε τις σκούπες και τα πινέλα σας και θα πατάτε τη σκανδάλη των πολυβόλων για να θερίζετε αλύπητα ψυχές. Τότε όμως οι λαοί με αυστηρότητα δεν θα κρατούν με τη σειρά τους μονάχα το όπλο της πένας και τα πανό καταγγελίας της δράσης σας.

Τώρα φαντάζετε παντοδύναμοι και ανίκητοι, γιατί απλά ο καταπιεσμένος αντίπαλος σας δεν έχει ακόμη νοιώσει και οργανώσει την ατσαλένια δύναμη του. Σήμερα μας βάφεται μαύρο το παρόν και μέλλον μας, μας τσακίζετε το δικαίωμα στη γαληνεμένη ζωή και προκοπή. Αύριο, μεθαύριο και χωρίς να αφήνετε άλλα περιθώρια, μας αναγκάζεται να γίνουμε μαχητικοί πρωταγωνιστές της ιστορίας και όχι θεατές της εθελοντικής κοροϊδίας σας.

ΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com