...................

23 Ιουν 2018

21ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ΘεσσαλονίκηςΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Κοινωνικό Κέντρο-Στέκι Μεταναστ(ρι)ών
Αγωνιστικές Κινήσεις, Αναμέτρηση - Ομάδα κομμουνιστών/στριών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Αντεπίθεση Εργαζομένων, Antinazi Zone YRE, Ανυπακοή στις γειτονιές Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Ανώνυμοι Ναρκομανείς, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΑΡΕΝ, Αριστερή Συσπείρωση, Βαρδάρης, Βιβλιοπωλείο Poeta, ΒΙΟΜΕ, ΒΙΟΣ coop, Γυναίκες ΡΟΜΑ, ΔΕΑ, Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς εργαζομένων, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Δικτύωση για τη Ριζοσπαστική αριστερά, ΕΑΑΚ, ΕΕΚ, Εκτός Τάξης - Ομάδα Μαθημάτων, ΕΜΠΑΡΓΚΟ, Ενιαίος Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών & υπ. Διδακτόρων Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, Επιτροπή διανομέων Θεσ/νίκης, Επιτροπή δράσης Δυτικών συνοικιών, Εργατική Αντεπίθεση στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Θετική Φωνή, ΚΑΡ, ΚΕΕΡΦΑ, Κίνηση Πολιτών Χορτιάτη, Κιουρι@, ΚΚΕ (μ-λ), Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, Κόκκινο Νήμα, Κουζίνα Αλληλεγγύης, ΛΑΕ, Λαϊκή Αντίσταση- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, ΛΑΝΤΖΑ, Μαθητική Αντεπίθεση, Μαχητικές και Ελεύθερες, Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής Θέρμης, ΝΑΡ, νΚΑ, Ξεκίνημα, «Οδυσσέας» - Σχολείο Αλληλεγγύης, ΟΚΔΕ, Ομάδα Εθελοντών USB, Ομάδα Νομικών για την Υπεράσπιση Προσφύγων και Μεταναστ(ρι)ών, ΟΝΡΑ, Παρατηρητήριο για τα δικαιώματα στο χώρο της ψυχικής υγείας, Πελίτι, Πόλεις, Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στη Ροτζάβα, ΣΕΚ, ΣΣΠ, Συνεργατικό Βιβλιοπωλείο Ακυβέρνητες Πολιτείες, Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, Σύλλογος Αλβανών «Μητέρα Τερέζα», Σωματείο Βιβλίου-Χάρτου, Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, Σωματείο ΕΥΑΘ, Φεστιβάλ Κινηματογραφικών ομάδων ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ, Χορτιάτης 570 - Εφημερίδα, alterthess.gr, Marginalia – Σημειώσεις στο περιθώριο, RADical Pride, Room39, SoloCryo, Sylvia Rivera - για ένα κινηματικό Pride, Thess Check Point, Water Warriors

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com