2 Ιουν 2018

Αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στη Κόρινθο | 1.6.18

Πραγματοποιήθηκε το αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στην Κόρινθο που  συμφωνήθηκε μετά από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αντίστασης. Εκτός από την Πρωτοβουλία συμμετείχε και η Αναρχική Συλλογικότητα "Σειρήνες". Αρχικά εκφωνήθηκαν λόγοι από εκπροσώπους των δύο συλλογικοτήτων και ακολούθησε πορεία στους δρόμους του κέντρου της πόλης από περίπου 50 άτομα.

Φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στους λαούς της Συρίας, της Παλαιστίνης και του Κουρδιστάν αλλά και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την κυβέρνηση που παραδίδει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές φονιάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com