25 Μαΐ 2018

Tα Αμερικάνικα πολεμικά τώρα δένουν και στη Σαντορίνη!

Δεν έχουμε τονίσει λίγες φορές ότι η πολιτική του βαθέματος της εξάρτησης που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απλώνει τις νατοϊκές βάσεις από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη. Είναι μια πολιτική που μας μπλέκει στο πόλεμο με το πιο επικίνδυνο τρόπο, που κάνει ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο ορμητήριο προς χρήση για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Δεν γνωρίζουμε αν το πολεμικό έδεσε στον Όρμο των Φηρών για στρατιωτικούς λόγους ή είναι απλά μια ολιγοήμερη στάση για να… ξεχαρμανιάσουν οι ράμπο, πάντως έρχεται να αποκαλύψει για άλλη μια φορά ότι κάθε λιμάνι είναι στη διάθεση των νατοϊκών προς πάσα χρήση. Ακόμα και μεσούσης της σεζόν για τη βαριά βιομηχανία της χώρας (τρομάρα τους) το τουρισμό. Εδώ πρέπει να διευκολυνθούν οι προστάτες μας! Διόλου τυχαία έτρεξε να το καλωσορίσει προκλητικά ο γνωστός πρέσβης Πάιατ και από κοντά στο ρόλο της υποδοχής ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

https://protovouliantistasis.blogspot.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com