4 Ιουν 2018

Θεσσαλονίκη: Συναυλία Αλληλεγγύης για το επαναστατικό συγκρότημα GRUP YORUM και 9 πολιτικούς κρατούμενους απο την Τουρκία | Τρίτη 5/6

Συμμετέχουν οι:

Grup Yorum,

Γκιντίγκι,

Λαϊκή Απογευματινή,

Μαλλιά Κουβάρια

Καλούμε σωματεία, φορείς, συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς και του αναρχικού χώρου καθώς και το λαό της Θεσσαλονίκης να στηρίξει με την παρουσία του τη συναυλία αλληλεγγύης στους 9 πολιτικούς πρόσφυγες απ την Τουρκία και το Κουρδιστάν, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι σε διάφορες φυλακές της χώρας έχοντας εις βάρος τους ένα σαθρό κι ανυπόστατο κατηγορητήριο (που φτάνει μέχρι την κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση) απλά και μόνο επειδή αγωνίζονται σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το φασιστικό κράτος της Τουρκίας.

Το φασιστικό καθεστώς του "σουλτάνου" Ερντογάν συνεργαζόμενο ΄΄κάτω από το τραπέζι΄΄ με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί μέσω αιτημάτων έκδοσης τους στην Τουρκία να εξοντώσει σωματικά και ψυχικά τους πολιτικούς πρόσφυγες,με την ελληνική κυβέρνηση ν αποσκοπεί στην ικανοποίηση των δικών της διεθνών πολιτικών συμφερόντων.

Στη συναυλία αλληλεγγύης στους 9 πολιτικούς πρόσφυγες που θα πραγματοποιηθεί στις 5 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ στις 21:00 θα συμμετάσχουν GRUP YORUM μέλη της επαναστατικής μουσικής κολεκτίβας (που πολλά μέλη της οποίας είτε είναι έγκλειστα στις φυλακές της Τουρκίας είτε διώκονται απ το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν με βαριές κατηγορίες), οι ΓΚΙΝΤΙΓΚΙ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ και το συγκρότημα Λαϊκή Απογευματινή.

ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ 9 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com