17 Μαΐ 2018

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΖΑΛΟ | ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: FULL METAL JACKET

Την Παρασκευή 18/5, ώρα 19:00 θα γίνει η προβολή της ταινίας Full Metal Jacket, και θ' ακολουθήσει συζήτηση πάνω σ' αυτή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Το «Φουλ μέταλ τζάκετ» (1987), πρόκειται για την προτελευταία ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η οποία καταγγέλλει τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό ενάντια στο Βιετνάμ, αλλά και την ιμπεριαλιστική βία που χαρακτηρίζει την εκπαίδευση του στρατού των Η.Π.Α. Αναδεικνύει τη δολοφονική πολιτική των Αμερικανών αλλά και τις βάρβαρες μεθόδους που επιλέγονται προκειμένου να γίνονται οι λαοί κρέας για τα κανόνια των ιμπεριαλιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com