15 Μαΐ 2018

Γιάννενα: Ανταπόκριση από το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γιάννενα σαν πρώτη απάντηση στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το φασιστικό - σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ. Φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης και καταγγελίας του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ, των Αμερικάνων που τους στηρίζουν και τους αποθρασύνουν, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στην περιοχή καθώς και της εμπλοκής της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις, μέσω της συμμετοχής της Ελλάδας στον άξονα συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ. Συμμετείχαν με μπλοκ η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ , η επιτροπή Αλληλεγγύης και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com