16 Μαΐ 2018

Από την παρέμβαση αλληλεγγύης της ΛΑ-ΑΑΣ στη Ξάνθη

Την Τρίτη το απόγευμα η ΛΑ-ΑΑΣ Ξάνθης πραγματοποίησε μαζική παρέμβαση- συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, καταδικάζοντας το νέο μαζικό έγκλημα του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ. Περίπου 40 άτομα συμμετείχαν στη συγκέντρωση, κατά τη διάρκεια της οποίας διαβάζονταν από τον τηλεβόα η ανακοίνωση της ΛΑ-ΑΑΣ και φωνάζονταν συνθήματα. Η αποδοχή του κόσμου ήταν γενικά θετική, σε αυτή την πρώτη κινηματική εκδήλωση αλληλεγγύης στον ηρωικό αγώνα των Παλαιστινίων.

Η ΛΑ-ΑΑΣ Ξάνθης, θέλοντας να συνεχίσει να κινείται αναδεικνύοντας αυτό το ζήτημα, καλεί εκ νέου την Παρασκευή 18/5 στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία, σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, με στόχο τη συμμετοχή και άλλων πολιτικών-συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων. 

Θα ακολουθήσει στις 21:00, στον αριστερό χώρο σκέψης και δράσης "Ρωγμή", προβολή του ντοκιμαντέρ "η Ακτινοβολία της Αντίστασης". Το ντοκιμαντέρ είναι σχετικό με τον αγώνα των κατοίκων στο παλαιστινιακό χωριό Νάμπι Σάλεχ, ενάντια στις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com