16 Μαΐ 2018

Καρδίτσα: παρέμβαση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Μαζική παρέμβαση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταγγελίας του κράτους-δολοφόνου Ισραήλ έγινε το απόγευμα της Τρίτης 15/5 από τη Λαϊκή Αντίσταση Α.Α.Σ. στη κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Παρότι Τρίτη απόγευμα, με κλειστά τα μαγαζιά και μικρή την κίνηση στην αγορά, ήταν αρκετός ο κόσμος που πέρασε, που έπαιρνε την προκήρυξη, που επιδοκίμαζε, που κοντοστάθηκε να συζητήσει και να καταγγείλει τους σιωνιστές δολοφόνους. Ήταν η μόνη μαζική παρέμβαση που έγινε στην πόλη ως άμεση απάντηση στο δολοφονικό πογκρόμ του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com