23 Μαΐ 2018

ΧΑΝΙΑ | ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΤΡΟΥΜΑΝ" - ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομόφωνα από τους παραβρισκόμενους στην αντιβασική σύσκεψη που είχε θέμα την κινητοποίηση ενάντια στον ελλιμενισμό του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου Truman συμφωνήθηκε ότι αυτή η πρόκληση, κατά της Ειρήνης, της υγείας μας και την αξιοπρέπειά μας, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Το φονικό πυρηνοκίνητο τερατόπλοιο Truman σκορπά το θάνατο και υπηρετεί την τρομοκρατία των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών σ’ ολάκερη τη γύρω περιοχή.

Οι Χανιώτες είναι ανάγκη να εκφράσουμε μαζικά την εναντίωσή μας στην πολιτική που μετατρέπει τον τόπο μας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και εμπλέκει τη χώρα στον πόλεμο.

Να πούμε:

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ


Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε κάλεσμα σε συγκέντρωση την Πέμπτη 24 ΜΑΗ στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς, καθώς και άλλες παράλληλες δράσεις ενάντια στον ελλιμενισμό του πυρηνοκίνητου τερατόπλοιου.

Από πλευράς οργανώσεων στο συντονισμό δράσης συμμετέχουν η Αναμέτρηση, το ΚΚΕ(μ-λ), η ΛΑΕ και το ΝΑΡ (οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

https://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com