16 Μαΐ 2018

Παρέμβαση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στο Ηράκλειο

Παρέμβαση στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου πραγματοποίησε η ΛΑ - ΑΑΣ την Τρίτη το απόγευμα.Η παρέμβαση είχε σκοπό να καταγγείλει τις θηριωδίες των ισραηλινών δολοφόνων με τους 60 νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες Παλαιστίνιους, την ανάμειξη των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ που δημιουργεί κινδύνους για τους λαούς της περιοχής και την όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Να καταγγείλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την πιο ξενόδουλη κυβέρνηση,που δίνει "γη και ύδωρ" στους φονιάδες με την αναβάθμιση των βάσεων και την πρόσκληση για την δημιουργία νέων, αλλά και την δημιουργία αντιδραστικών συμμαχιών με τους δολοφόνους του Ισραήλ κατ' εντολή των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, ανέδειξε την αναγκαιότητα ανάπτυξης μαζικού αντιπολεμικού - αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, του μόνου που μπορεί να βάλει φραγμό στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών αλλά και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των Παλαιστινίων για λευτεριά και ανεξαρτησία. Η παρέμβαση έγινε με πανό, ντουντούκα μοίρασμα έντυπου υλικού αλλά και με συμμετοχή αρκετών συντρόφων. Δυστυχώς, η μόνη συλλογικότητα που έδωσε, στο Ηράκλειο, μια πρώτη απάντηση στη μαζική δολοφονία των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς δολοφόνους ήταν η ΛΑ - ΑΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com