Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 10:30 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΜΑΡΑ 11:00 π.μ.

12 Μαΐ 2018

Προεκλογική Εκδήλωση Αγωνιστικών Κινήσεων στο Ηράκλειο

Σάββατο 12/5 και ώρα 18:00
Στην συνεχεία το Ζάλο θα λειτουργήσει ως καφενείο

Οι φετινές φοιτητικές εκλογές διεξάγονται μέσα σε ένα κλίμα έντονων εξελίξεων τόσο στην εκπαίδευση όσο και στον κόσμο γύρω μας, εκτός των στενών ορίων του πανεπιστημίου. Εξελίξεις οι οποίες χτυπούν τα δικαιώματα μας σε σπουδές -δουλειά- ελευθερίες, κάνουν ακόμα πιο αβέβαιο και μαύρο το μέλλον της νεολαίας, φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στην περιοχή. Εξελίξεις στις οποίες σαν νεολαία οφείλουμε να εναντιωθούμε, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ζωή, δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις, βλέπουμε τις φοιτητικές εκλογές ως μια πολιτική διαδικασία των φοιτητικών συλλόγων, που αφορά άμεσα την πάλη για την ανασυγκρότησή τους. Μέσα στο κίνημα, παλεύουμε για την ενίσχυση μιας κατεύθυνσης:
Aντιιμπεριαλιστικής, ενάντια στην εξάρτηση της χώρας μας, ενάντια στον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς, για ανεξαρτησία και τον λαό αφέντη στον τόπο του!
Αντικαπιταλιστικής, ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, της βαρβαρότητας και της καταπίεσης!
Αντισυνδιαχειριστικής, για ένα φοιτητικό κίνημα ανεξάρτητο από το κράτος, γιατί το σύστημα και οι πολιτικές του δεν διορθώνονται, αλλά ανατρέπονται μόνο από τους αγώνες μας!

Στις φοιτητικές εκλογές δίνουμε την πολιτική μάχη!
Δυναμώνουμε τη φωνή της Αντίστασης και της Διεκδίκησης!

https://zalosteki.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: