12 Μαΐ 2018

Προεκλογική Εκδήλωση Αγωνιστικών Κινήσεων στο Ηράκλειο

Σάββατο 12/5 και ώρα 18:00
Στην συνεχεία το Ζάλο θα λειτουργήσει ως καφενείο

Οι φετινές φοιτητικές εκλογές διεξάγονται μέσα σε ένα κλίμα έντονων εξελίξεων τόσο στην εκπαίδευση όσο και στον κόσμο γύρω μας, εκτός των στενών ορίων του πανεπιστημίου. Εξελίξεις οι οποίες χτυπούν τα δικαιώματα μας σε σπουδές -δουλειά- ελευθερίες, κάνουν ακόμα πιο αβέβαιο και μαύρο το μέλλον της νεολαίας, φουντώνουν τη φωτιά του πολέμου στην περιοχή. Εξελίξεις στις οποίες σαν νεολαία οφείλουμε να εναντιωθούμε, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ζωή, δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις, βλέπουμε τις φοιτητικές εκλογές ως μια πολιτική διαδικασία των φοιτητικών συλλόγων, που αφορά άμεσα την πάλη για την ανασυγκρότησή τους. Μέσα στο κίνημα, παλεύουμε για την ενίσχυση μιας κατεύθυνσης:
Aντιιμπεριαλιστικής, ενάντια στην εξάρτηση της χώρας μας, ενάντια στον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς, για ανεξαρτησία και τον λαό αφέντη στον τόπο του!
Αντικαπιταλιστικής, ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, της βαρβαρότητας και της καταπίεσης!
Αντισυνδιαχειριστικής, για ένα φοιτητικό κίνημα ανεξάρτητο από το κράτος, γιατί το σύστημα και οι πολιτικές του δεν διορθώνονται, αλλά ανατρέπονται μόνο από τους αγώνες μας!

Στις φοιτητικές εκλογές δίνουμε την πολιτική μάχη!
Δυναμώνουμε τη φωνή της Αντίστασης και της Διεκδίκησης!

https://zalosteki.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com