31 Μαΐ 2018

29/5 | Συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μουσικής και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ. Διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων, συμμετείχε το ΕΕΚ καθώς και η Ταξική Πορεία.


Με αυτό τον τρόπο η Πρωτοβουλία και το ΕΕΚ θέλησαν να καταγγείλουν την λεγόμενη κοινωνική συμμαχία προβάλλοντας τη δική τους πρόταση για την απεργία.


Η Ταξική Πορεία με την παρέμβασή της πέρα από την καταγγελία της ταξικής συνεργασίας, του συμβιβασμού και της υποτέλειας στο κεφάλαιο θέλησε να καταγγείλει την πολιτική των ιμπεριαλιστών, του ντόπιου κεφαλαίου και των κυβερνήσεων καλώντας όμως τους εργαζόμενους μπροστά στην επικείμενη απεργία της επόμενης μέρας να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην απεργία και συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις κόντρα στην απαξίωση των αγώνων που τους σπρώχνει η συνδικαλιστική ηγεσία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, σπάζοντας πραγματικά τις λογικές της κοινωνικής συναίνεσης με το να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν με τον αγώνα τους και όχι κάνοντας το χατίρι στις συνδικαλιστικές ηγεσίες να μην απεργήσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com