...................

16 Απρ 2018

Αντιπολεμική συγκέντρωση στα Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 15/4 αντιπολεμική συγκέντρωση στα Τρίκαλα με αφορμή τον βομβαρδισμό της Συρίας από τις ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν δεκάδες τρικαλινοί που ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα της Λαϊκής Αντίστασης-Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Ανοιχτής συνέλευσης του αντιρατσιστικού φεστιβάλ. Στη συγκέντρωση μοιράστηκε πλατιά η προκήρυξη της ΛΑ-ΑΑΣ καλώντας το λαό σε αντιπολεμική και αντιιμπεριαλιστική πάλη ενάντια στο συνεχιζόμενο αιματοκύλισμα του συριακού λαού και την εμπλοκή της χώρας μας στα νέα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com