6 Μαρ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Σάββατο 10 Μάρτη (ώρα 10:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.) και την Κυριακή 11 Μάρτη 2018 (ώρα 9:00 π.μ.- 3:00 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στη Γεωπονική Σχολή, Ιερά Οδός 75 Αθήνα, (Σταθμοί Μετρό «Ελαιώνας» & «Κεραμεικός» - Αμφιθέατρο Κουτσομητοπούλου) η 2η Πανελλαδική Σύσκεψη της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας.

Στη Σύσκεψη θα εκπροσωπηθούν μαζικά τα σχήματα της ΛΑ-ΑΑΣ απ’όλη την Ελλάδα.

Η Σύσκεψη θα ξεκινήσει με εισήγηση της Πανελλαδικής Επιτροπής για τις πολιτικές εκτιμήσεις της σχετικά με τις διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις και για τα μέτωπα πάλης που ανοίγει η επίθεση του ιμπεριαλισμού, του κεφαλαίου και της κυβέρνησης, ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό. Θα αποτιμηθεί, επίσης, η δράση της ΛΑ-ΑΑΣ σε όλο το διάστημα των περίπου τεσσάρων χρόνων από τη δημιουργία της Συνεργασίας. Θα επακολουθήσει συζήτηση.

Στόχος της Πανελλαδικής Σύσκεψης είναι να αξιοποιήσει η ΛΑ-ΑΑΣ τις εμπειρίες της τετράχρονης πάλης της, να διατυπώσει τις εκτιμήσεις της για τις σοβαρές διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις και να εξάγει συμπεράσματα για την βελτίωση της λειτουργίας και της δράσης της.
– Η ΛΑ-ΑΑΣ έχοντας χαράξει σαν γενική κατεύθυνση της, την πάλη της ενάντια:

– Στην πολιτική της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

– Στον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική εξάρτηση.

– Στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

– Στο συμβιβασμό και τη συνδιαλλαγή.
επιδιώκει με την Πανελλαδική Σύσκεψη της να συμβάλει από καλύτερες θέσεις στο δυνάμωμα:
– Της μαζικής αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση.

– Του αντιιμπεριαλιστικού – αντιπολεμικού κινήματος.

Μάρτης 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com