5 Μαρ 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ

Καλούμε όλες τις ελεύθερες χώρες του κόσμου και όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις.
Η Τουρκία, κατά πάγια τακτική της, συνεχίζει να επιδιώκει πολιτικούς στόχους με στρατιωτικά μέσα.

Αυτή τη φορά στόχος της είναι το Αφρίν. Ενας κουρδικό καντόνι, πατρίδα μας, με μέγεθoς όσο η Αττική.

Εκεί η Τουρκία, με άνισο τρόπο, ασκεί την πολεμική πολιτική της προσπαθώντας να καταλάβει το Αφρίν.

Η κυβέρνηση AKP-Ερντογάν συνεχίζει αυτήν την τακτική μαζί με τους εθνικιστές Κεμαλικούς και τους ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους.

Για να παραμείνουν στην εξουσία, ο Ερντογάν και οι σύμμαχοί του δεν διστάζουν να προκαλέσουν πόλεμο και διεθνή σύγκρουση.

Η Συμμαχία Εθνικιστών-Ισλαμιστών-Φασιστών στο εσωτερικό της Τουρκίας καταπιέζει όλους όσους είναι στην αντιπολίτευση, συλλαμβάνοντας δημοσιογράφους, συγγραφείς και διανοούμενους.

Οι ΗΠΑ, η Ρωσια και οι Ευρωπαϊκές χώρες εμμέσως γίνονται συνένοχοι στις σφαγές κατά των λαών της Μέσης Ανατολής και των Κούρδων, δια της σιωπηλής συναίνεσής τους και της αδιαφορίας τους.

Οι ιμπεριαλιστικές Δυνάμεις πρέπει να σταματήσουν τη βρώμικη αυτή πολιτική .

Εδώ και ένα μήνα το Τουρκικό κρατος επιτίθεται στο Αφρίν, σκοτώνοντας παιδιά, γυναίκες, καταστρέφοντας σχολεία, κέντρα υγείας, παραβιάζοντας κατάφωρα τα ανθρωπινα δικαιώματα. Βομβαρδίζει τον άμμαχο λαό.

ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ!

Καλούμε τους λαούς, τους αγωνιστές και όλους τους Δημοκράτες να αντισταθούν στον ρατσιστικό αυτό πόλεμο.

Εμείς, όλα τα κόμματα, οι οργανώσεις και οι συλλογικότητες που έχουμε υπογράψει το κείμενο αυτό, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη σωτηρία του Αφρίν και τη νίκη.
Όπως ακριβώς κάναμε και στο Κομπάνι.

Για να δώσουμε τέλος στην απόπειρα του τουρκικού κράτους να θέσει υπό κατοχή το Αφρίν.

Καλούμε όλους στον αγώνα μας.

Ελληνική συλλογικότητα για την Προστασία του Αφρίν

Συγκέντρωση για τη στήριξη του Αφρίν, την Τρίτη 19:00 στο Πολυτεχνείο.

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος5/3/18, 10:02 μ.μ.

  Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω τι έχουν να πουν τώρα οι ρωσόφιλοι "αντιιμπεριαλιστές" για το βρώμικο και ξετσίπωτο ρόλο του Κρεμλίνου όσο αφορά το Αφρίν. Μην μας παραμυθιάζουν κιόλας για "συμμαχίες". Δεν υπάρχουν συμμαχίες ούτε με τους δυτικούς αετολύκους, ούτε με τις ανατολικές αρκούδες, ούτε με τον κίτρινο δράκο αρπακτικά είναι όλοι τους.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!!!

  ΥΓ: το αετο γιατί οι ΗΠΑ έχουν τον αετό για σύμβολό τους.....

  V For Viva La Revolucion

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com