5 Μαρ 2018

Κάλεσμα προς τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους του συλλόγου πρωτοβάθμιας «Προμηθέας» στην Καλαμαριά

Η βάρβαρη «υποδοχή» των συναδέλφων αναπληρωτών στο Υπουργείο Παιδείας δείχνει πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κλιμακώσει την επίθεση της στην εκπαίδευση και στους εκπαιδευτικούς μόνιμους και αδιόριστους.

Δεν μπορεί να ματώνουν εκπαιδευτικοί και οι συνδικαλιστικές ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών να σφυρίζουν αδιάφορα.

Η πρωτοβουλία ενάντια στα νέα κυβερνητική επίθεση καλεί κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα σε συνάντηση στο Καφέ Ανατολικό την Τρίτη 7/3 στις 8.00 μμ για να συζητήσουμε τρόπους ώστε να πιεστεί το ΔΣ του συλλόγου να προκηρύξει Γενική Συνέλευση στην κατεύθυνση μιας απεργιακής κινητοποίησης που είναι αναγκαίο να προκηρυχτεί στο άμεσο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com