2 Μαρ 2018

Συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης-Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας στη Ξάνθη

Ενόψει της 2ης πανελλαδικής συνάντησης της Λαϊκής Αντίστασης-Α.Α.Σ., που πραγματοποιείται το διήμερο 10-11 Μάρτη στην Αθήνα, η ΛΑ-ΑΑΣ Ξάνθης καλεί σε ανοιχτή συνέλευση τη Δευτέρα 5 Μάρτη, στις 6:30 μ.μ. στον αριστερό χώρο "Ρωγμή", Μ. Βόγδου 20, 4ος όροφος.

Στη συνέλευση θα συζητηθούν ζητήματα πολιτικών κατευθύνσεων, λειτουργίας και φυσιογνωμίας της Συνεργασίας, όπως αυτά έχουν αναδειχθεί μέσα από τον ανοιχτό διάλογο που διεξάγεται τους τελευταίους μήνες, με στόχο πάντα την ενίσχυση της ΛΑ-ΑΑΣ ως εργαλείου πάλης και συμβολής στην ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος.

Παράλληλα στη συνέλευση θα συζητηθούν οι επόμενες δράσεις της ΛΑ-ΑΑΣ στην κατεύθυνση της αντιιμπεριαλιστικής-αντιπολεμικής πάλης, κάτι που οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθιστούν εξαιρετικά αναγκαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com