12 Μαρ 2018

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης Πανελλαδικής Σύσκεψης της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας


Οι εργασίες της 2ης Πανελλαδικής Σύσκεψης της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας συνεχίστηκαν χθες με τις τοποθετήσεις πολλών δεκάδων μελών της απ' όλη την Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωσή τους διαβάστηκε ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν για την επικείμενη δίκη της Hazal Secer. Το κλείσιμο της Σύσκεψης έγινε από τους συντρόφους Γιάννη Βάρλα και Άκη Αδαμόπουλο. Η εισήγηση της Σύσκεψης που δημοσιεύσαμε χθες αποτέλεσε και απόφασή της.

Αποφασίστηκε επίσης η παρέμβαση της ΛΑ-ΑΑΣ στις 17 Μάρτη προσδίδοντας στα συλλαλητήρια που έχουν εξαγγελθεί, αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα, η συνέχιση της συζήτησης για τα ελληνο-τουρκικά με επιδίωξη το προχώρημα της άποψης παραπέρα απ΄αυτό που αποτυπώθηκε στην απόφαση της Σύσκεψης, καθώς και η διατήρηση του παραθύρου του πολιτικού διαλόγου στο ιστολόγιο της ΛΑ-ΑΑΣ μέχρι να οριστικοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα σε αγωνιστές και στο δυναμικό της συνεργασίας να εκφράζουν την άποψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: