...................

19 Μαρ 2018

ΦΛΕΜΙΓΚ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12μ.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Μετά από, το Σωματείο μας, θεωρεί τις συνεχιζόμενες μετακινήσεις προσωπικού, ως μεθοδεύσεις, συντονισμένη προσπάθεια στο βάθος της οποίας είναι η υποβάθμιση και το κλείσιμο του Αμαλία Φλέμιγκ. (σ.σ.:δείτε ανακοίνωση που ακολουθεί)

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πέντε σχεδόν χρόνια μετά από την απόπειρα κλεισίματος του Νοσοκομείου που ανατρέψαμε, και υποσχέσεων για αναβάθμιση και ανάπτυξη από τη σημερινή πολιτική ηγεσία που δεν υλοποιήθηκαν, αναζητήται και πάλι ο τρόπος για να μπει λουκέτο στο Νοσοκομείο.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα έχουμε δει όλα. Έχουμε δει συναδέλφους να χάνονται, πάνω στη δουλειά, Νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να δουλεύει χωρίς άδειες και ρεπό, τραπεζοκόμες να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους χωρίς καμία βοήθεια. Έχουμε δει μάγειρα να αρρωσταίνει και να μη μένει κανείς πίσω να μαγειρέψει.

Έχουμε δει όμως και την έκφραση της αγάπης και της εκτίμησης του κόσμου που απευθύνεται στο Νοσοκομείο, έχουμε δει να αυξάνονται οι πολίτες που εξυπηρετούνται παρά τις τραγικές συνθήκες λειτουργίας. Παρά τις ελλείψεις και την ανύπαρκτη υποδομή.

Το τελευταίο "σύστημα" όμως που έχει να κάνει με αυθαίρετες μετακινήσεις προσωπικού και συνολική αποδινάμωση του Νοσοκομείου, είτε έχουν ευνοικρατικό αέρα είτε όχι, ξεχειλίζοει το ποτήρι!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12μ.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ!
.......

ΩΣ ΕΔΩ!

Kαταγγέλλουμε στους εργαζόμενους, στο λαό της περιοχής, στους ασθενείς του νοσοκομείου ότι: Eπιχειρείται συντονισμένη κατάρρευση του Nοσοκομείου Aμαλία Φλέμιγκ με συνεχείς και αναίτιες μετακινήσεις προσωπικού.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως σκοπεύουν, να οδηγήσουν τις υπηρεσίες και τις κλινικές σε συρρίκνωση, το προσωπικό σε εξουθένωση και απογοήτευση, ώστε το κλείσιμό του να έρθει σαν "αναγκαίο κακό" χωρίς αντιδράσεις και πολιτικό κόστος.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει πως οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις μας ματαίωσαν το κλείσιμό του Φλέμιγκ το 2013. Επίσης, κανείς δεν έχει ξεχάσει τις υποσχέσεις της σημερινής πολιτικής ηγεσίας για αναβάθμιση και ανάπτυξη που δεν υλοποιήθηκαν.

Απογυμνώνουν σιγά - σιγά το Νοσοκομείο, ενώ γνωρίζουν τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα και κύρια σε προσωπικό αλλά και σε εξοπλισμό, εγκαταστάσεις, συνθήκες νοσηλείας.

Με αυταρχικό τρόπο, ευνοιοκρατικά η εκβιαστικά, αγνοώντας τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, σκορπίζουν το λιγοστό προσωπικό του και οδηγούν τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην εξουθένωση, στην απελπισία και τις υπηρεσίες σε κατάρρευση!

Μετακινούν νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό, ακόμη και νεοεκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, με συνοπτικές διαδικασίες, επιχειρώντας την αποδυνάμωσή του, ενώ όλες οι υπηρεσίες του Αμαλία Φλέμιγκ είναι σε οριακή και κρίσιμη κατάσταση. Γι' αυτό δεν ζητάμε απλά αντικατάσταση όσων φεύγουν - αυτό είναι κοροϊδία και στάχτη στα μάτια! Απαιτούμε την

άμεση ενίσχυση σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για να συνεχίσει να λειτουργεί το Α. Φλέμιγκ και να εξυπηρετεί τον κόσμο που έχει ανάγκη.


Είναι ανάγκη, οι εργαζόμενοι να προχωρήσουμε άμεσα σε συγκέντρωση και σε κινητοποιήσεις υπεράσπισης του Νοσοκομείου.

Καλούμε το λαό της περιοχής, τους συναδέλφους μας υγειονομικούς, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους να αγωνιστούν μαζί μας για να μην κλείσει το νοσοκομείο.

Που ακόμα και με αυτές τις συνθήκες, εξυπηρετεί σήμερα, μόνο στα Τακτικά του Ιατρεία πάνω από 4.000 πολίτες το μήνα! Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

Να μην επιτρέψουμε να έχει την τύχη του "Παπαδημητρίου", του "ΠΑΤΗΣΙΩΝ" του "7ου Θεραπευτήριου" ή της "Πολυκλινικής"…

Καμία ανοχή στη νέα επίθεση στο Νοσοκομείο!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" – Μελίσσια 16/3/18

http://flemig-hospital.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com