...................

7 Φεβ 2018

Παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στη Θεσσαλονίκη

ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

Στο φόντο της προώθησης των ιμπεριαλιστικών σχεδίων, των αντιδραστικών εξελίξεων στα Βαλκάνια, του εθνικιστικού παροξυσμού και της κυβερνητικής πολιτικής η Κ.Ο. Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) πραγματοποίησε παρέμβαση την Τρίτη 6 του Φλεβάρη.

Κολλήθηκε η αφίσα της οργάνωσης στην Εγνατία από την Δραγούμη έως την Καμάρα και ακολούθησε μαζικό μοίρασμα της κομματικής προκήρυξης στην περιοχή της Καμάρας . Αρκετά δεκτικός ήταν ο κόσμος που πήρε την προκήρυξη ενώ δεν αντιμετωπίσαμε αρνητικό κλίμα , παρά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα .

Η Κ.Ο.Θ. της Οργάνωσης θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της το επόμενο διάστημα τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γειτονιές, στην προσπάθειά της να καταγγείλει την ιμπεριαλιστική ανάμιξη στην περιοχή των Βαλκανίων, τον πόλεμο και τον εθνικισμό . Ταυτόχρονα, να τονίσει και στο μέτρο των δυνάμεών της να προωθήσει τη φιλία , τον αλληλοσεβασμό των εθνών, των λαών και των μειονοτήτων ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πάτρωνες και τις ντόπιες εξαρτημένες αστικές τάξεις .

Κ.Ο.Θ. του ΚΚΕ (μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com