26 Φεβ 2018

Συνελεύσεις της ΛΑ-ΑΑΣ εν όψη της πανελλαδικής της συνάντησης (Καρδίτσα & Βόρεια της Αθήνας)

Καρδίτσα: συνέλευση-συζήτηση

Ενόψει της 2ης πανελλαδικής συνάντησης
της Λαϊκής Αντίστασης-Α.Α.Σ.
(διήμερο 10-11 Μάρτη στην Αθήνα)
η ΛΑ-ΑΑΣ Καρδίτσας
καλεί
ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση
την Τρίτη 27 Φλεβάρη, ώρα 7 μμ,
στο «Χώρος Αριστερά» (Πλαστήρα 12, α’ όροφος)

Συνέλευση στα Βόρεια της Αθήνας

Συνέλευση της ΛΑ-ΑΑΣ στα Βόρεια της Αθήνας, την Πέμπτη 1 Μάρτη 2018, στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου, Γυφτοπούλου 2, 1ος όροφος (πάνω από το ΚΕΠ).

Θα συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και η δράση του σχήματος ενόψει και του πανελλαδικού διημέρου της ΛΑ-ΑΑΣ που θα γίνει στις 10-11 Μάρτη στην Αθήνα.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/2/18, 7:59 μ.μ.

    http://www.m-lkke.gr/articles/8653/245/Με-αφορμή-μια-εκδήλωση-και-μπροστά--στην-Πανελλαδική-Σύσκεψη-της-ΛΑ-ΑΑΣ.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com