14 Φεβ 2018

Συνέλευση Ανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης

Λόγω έκτακτου προβλήματος με το χώρο η Συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας Ανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης μετατίθεται για την επόμενη Τετάρτη 21 του Φλεβάρη, 7:00 μ.μ., Δέρκων 32, Κάτω Τούμπα.

Συζητάμε τις αντιδραστικές εξελίξεις, την ένταση του ανταγωνισμού των ιμπεριαλιστών παγκόσμια και στην περιοχή μας. Καταγγέλλουμε την ιμπεριαλιστική πολιτική και ανάμιξη στα Βαλκάνια, την ανακίνηση του λεγόμενου μακεδονικού ζητήματος και τη στάση της ευθυγραμμισμένης στις ΗΠΑ κυβέρνησης καθώς και την πατριδοκάπηλη πολιτική της Ν.Δ. Αντιτασσόμαστε στον εθνικισμό και προωθούμε την κοινή πάλη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον πόλεμο και τον εθνικισμό.

Αποκαλύπτουμε το μύθο της ανάπτυξης που πλασάρει η κυβέρνηση και συζητάμε τη δράση μας στο επόμενο διάστημα.

Προετοιμάζουμε την όσο πιο πλατιά προπαγάνδιση της Πανελλαδικής Σύσκεψης της Λαϊκής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας (10-11 Μάρτη στην Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com