25 Φεβ 2018

Ξάνθη: Παρέμβαση της Λαϊκής Αντίστασης ΑΑΣ ενάντια στις επικίνδυνες εξελίξεις στη περιοχή

Το Σάββατο 24/2, η Λαϊκή Αντίσταση ΑΑΣ Ξάνθης πραγματοποίησε παρέμβαση στο κέντρο της πόλης ενάντια στις επικίνδυνες εξελίξεις στη περιοχή. Έγινε προσπάθεια να ανοιχτεί η κατεύθυνση του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό και το πόλεμο. Μια προσπάθεια η οποία έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Τόσο το δύσκολο γενικό πολιτικό κλίμα, όσο και την κατάσταση του κινήματος και της αριστεράς.  Μέσα σε αυτές τις συνθήκες οι προσπάθειες πρέπει να συνεχίζουν και να ενταθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com