17 Φεβ 2018

30 χρόνια "Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης"

Με αφορμή τα 30 χρόνια αδιατάρακτης έκδοσης του περιοδικού "Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης",
θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων το Μάρτιο του 2018, στο ΣΗΜΑ (ΙΣΑΥΡΩΝ
και ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ), αρχής γενομένης από 8/3.
Επίσης επανεκδόθηκε, τιμής ένεκεν, το πρώτο τεύχος σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Φροντίστε να το προμηθευτείτε, είναι συλλεκτικό!
Τέλος, ετοιμάζεται ειδικό τεύχος του περιοδικού (119), με αφιέρωμα σε όλη την τριαντάχρονη πορεία του, σε συνάρτηση πάντα με τους μεγάλους κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς αγώνες της τριακονταπενταετίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com