23 Φεβ 2018

Εκδήλωση της ΛΑ-ΑΑΣ στο Καρλόβασι 24/2

Με παρεμβάσεις σε Καρλόβασι, Βαθύ, στις φοιτητικές εστίες, σε χώρους εργαζομένων και σε χωριά της Σάμου, με ανάρτηση πανώ, αφισοκόλληση και εφημερίδα τοίχου συνεχίζεται η προετοιμασία της εκδήλωσης της ΛΑ-ΑΑΣ στο Καρλόβασι, σχετικά με την αμερικάνικη επιχείρηση ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και συνολικά για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και στην περιοχή. Παρά την απουσία κάθε άλλης σχετικής πρωτοβουλίας από άλλες δυνάμεις η ΛΑ-ΑΑΣ επιδιώκει η εκδήλωση να αποτελέσει βήμα για τη διοργάνωση αντιιμπεριαλιστικής-αντιπολεμικής διαδήλωσης το επόμενο διάστημα στο νησί.

Ακολουθεί η εφημερίδα τοίχου που κυκλοφόρησε η ΛΑ-ΑΑΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com