14 Φεβ 2018

Ενημέρωση για τη δίκη των καθαριστριών 12 Φεβρουαρίου 2018


Η δίκη των καθαριστριών που σύρθηκαν από την αστυνομία κατηγορούμενες στο δικαστήριο την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου, παρατείνοντας την ομηρία των εργατριών έως τις 18 Δεκεμβρίου του 2018.
Η "Πρωτοβουλία για τη δικαίωση των αγωνιζόμενων καθαριστριών" θα βγάλει σύντομα ενημερωτική ανακοίνωση για τη δίκη.

Η συναδέλφισα Ευαγγελία Αλεξάκη που τραυματίστηκε σοβαρά από τον αστυνομικό Τσοκαναρίδη στις 10 Ιουλίου όταν οι απολυμένες εργάτριες πήγαν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών να διαμαρτυρηθούν για την έλευση της τρόικας, δήλωσε:

"Σήμερα η δίκη αναβλήθηκε για τις 18 Δεκεμβρίου του 18....Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλες τις συναδέλφισσες και όλους όσους παραβρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, τους ανθρώπους της Πρωτοβουλίας που έχει δημιουργηθεί για αυτές τις δίκες τους αλληλέγγυους τους συνδικαλιστές τα κινήματα κι να τους πω ότι παίρνουμε δύναμη και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους, δεν κάνουμε συμφωνίες δε συμβιβαζόμαστε πάρα μόνο με την καταδίκη των αστυνομικών που αυθαίρετα σήκωσαν χέρι πάνω σε εργαζόμενους υπακούοντας τα αφεντικά τους, εμείς θα είμαστε απέναντι με σηκωμένη γροθιά, και ας μη καρτεράν να λυγίσουμε ούτε για μια στιγμή!!!"

http://dikaiosikatharistrion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com