....................................................

12 Ιαν 2018

Θεσσαλονίκη: Οχι στον απεργοκτόνο νόμο!

Στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν απεργοί εργαζόμενοι, κυρίως εκπαιδευτικοί, άνεργοι και φοιτητές την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου για να διαδηλώσουν ενάντια στο νέο αντιεργατικό - αντιαπεργιακό νόμο που άρον-άρον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερε για ψήφιση στην Βουλή.


Στην πορεία που ακολούθησε μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, παρά τον άσχημο καιρό, συμμετείχαν εκατοντάδες διαδηλωτές φωνάζοντας αντικυβερντητικά συνθήματα. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων, η Ανταρσύα, η Λαϊκή Ενότητα, η ΕΣΕ , το σωματείο της ΒΙΟΜΕ, συνταξιούχοι κ.α.

Ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία έκανε το ΠΑΜΕ από το Άγαλμα του Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com