10 Νοε 2017

ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Ανεπιθύμητος ο Μιχαλολιάκος


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι γνωστό ότι οι πόλεις των Τρικάλων, της Καλαμπάκας αλλά και όλος ο νομός Τρικάλων, μετρά εκατόμβες θυμάτων στον αγώνα κατά του ναζισμού. Πολλοί αγωνιστές, αντιστάθηκαν και έχυσαν το αίμα τους σε αυτά εδώ τα χώματα, υπερασπίζοντας αξίες όπως η δημοκρατία, η ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η αλληλεγγύη. 

Είναι, λοιπόν, υποχρέωσή μας να κηρύξουμε ως ανεπιθύμητη την επικείμενη επίσκεψη, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε δημόσιο βήμα σε έναν υμνητή του Χίτλερ, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αρχηγό των «ταγμάτων εφόδου» και των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα να απαγγείλει τους ρατσιστικούς λόγους του στην περιοχή μας!


Η κίνηση πολιτών «Μετέωρα για Όλους» κηρύττει ως ανεπιθύμητο, στην περιοχή μας, τον Νίκο Μιχαλολιάκο και συντάσσεται με όλες εκείνες τις συλλογικότητες που μάχονται κατά φασισμού, του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους! Η πόλη των Τρικάλων αλλά και ολόκληρη η περιοχή μας έχει αποδείξει ότι αγκαλιάζει και στηρίζει έμπρακτα τους ανυπεράσπιστους μετανάστες και πρόσφυγες! Δεν μπορεί,λοιπόν, σε καμία περίπτωση να δεχτεί τον μισάνθρωπο διώκτη τους! 

Σας καλούμε όλους στην προγραμματισμένη πορεία το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και 5μμ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.

• Καμιά ανοχή στο φασισμό και στην μισαλλοδοξία !

ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com