Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 10:30 π.μ.

13 Νοε 2017

Καταγγελία της Λαϊκής Συνέλευσης για τους πυροβολισμούς στα Σεπόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για άλλη μια φορά τα θρασύδειλα φασιστοειδή της περιοχής μας μέσα στο σκοτάδι ξημερώματα Σάββατο 4 Νοέμβρη, έβαψαν και λέρωσαν με στοχάδια και φασιστικά-ρατσιστικά συνθήματα τους τοίχους, την πρόσοψη και τη σκάλα του στεκιού της λαϊκής συνέλευσης.

Αυτό δεν μας εκπλήσσει.

Γνωρίζουμε ότι στη γειτονιά μας υπάρχουν φασίστες που βγαίνουν πάντα κρυφά, τη νύχτα και είτε καταστρέφουν τα υλικά μας είτε ακόμα επιτίθενται και σε σπίτια ανθρώπων από τη Συνέλευση.

Αυτή τη φορά τι τους ενόχλησε;

Τους ενόχλησαν παιδάκια του Δημοτικού από την Πακιστανική Κοινότητα που διεκδίκησαν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα τους στην εκπαίδευση.

Τους ενόχλησε το γεγονός ότι η νεολαία οι εργαζόμενοι, οι εκπαιδευτικός οι άνεργοι της γειτονιάς δήλωσαν ότι στα Σεπόλια και στον Κολωνό χωράμε όλοι και θα ζήσουμε όλοι μαζί. ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος Χωράμε όλοι οι καταπιεσμένοι, οι μισθωτοί που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα οι άνεργοι, η νεολαία που δουλεύει στα ντελίβερι και στα καφέ, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που ήρθαν εδώ αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες για να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Οι μόνοι που δεν χωράνε είναι οι φασίστες.

Αυτοί που με το μίσος τους επιτίθενται σε μικρά παιδιά, όπως τον Αμίρ στην Δάφνη. Που ποτέ δε σηκώνουν κεφάλι στα αφεντικά. Που ποτέ -όλως τυχαίως- δεν συγκρούονται με τις κυβερνήσεις που ψηφίζουν μνημόνια ή με τους εφοπλιστές που βρωμίζουν τις ακτές και το μεγάλο κεφάλαιο εν γένει.

Συγκρούονται με μικρά παιδιά, με αντιφασίστες και με πρόσφυγες, με καθέναν και καθεμία που είναι διαφορετικός και διαφορετική.

Εμείς δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι δε θα αφήσουμε να κυριαρχήσει ο φόβος στη γειτονιά μας.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ και να διασφαλίζουμε τα αυτονόητα.

Δεν μας τρομοκρατούν. Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

Ούτε και στα Σεπόλια ούτε και πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Υποδεχόμαστε την Κυριακή 12 Νοέμβρη τις οικογένειες της πακιστανικής κοινότητας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ – ΑΚ. ΠΛΑΤΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: