10 Νοε 2017

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 11/11, 19.00 στο Φυσικό ΑΠΘ | Εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων: "Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας"44 Χρόνια από την εξέγερση του Πολυτενχείου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ
"Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας"

Ομιλητές
Κώστας Καμαρέτσος, νεολαίοι ΚΚΕ(μ-λ)
Νίκος Κοκολαντωνάκης, Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ
θα ακολουθήσει προβολή ιστορικού υλικού

Σάββατο 11 Νοέμβρη, Σχολή Θετικών Επιστημών (Φυσικό), αιθ. Α12 
ώρα 19.00

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/11/17, 10:01 μ.μ.

    Μπράβο συναγωνιστές. Καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας, και με ένα μαζικό και μαχητικό μπλοκ την ημέρα της διαδήλωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com