15 Νοε 2017

Για την αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων στον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου στην Αθήνα


Λόγω των γεγονότων που εκτυλίχτηκαν στο Πολυτεχνείο κατά την πρώτη μέρα του τριήμερου εορτασμού, η εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων με τίτλο «Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας» μεταφέρεται για την Πέμπτη 16/11 στις 6.00 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες για τον χώρο της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Καλούμε τον λαό και την νεολαία να πλαισιώσει και να συμμετέχει ενεργά στην συζήτηση για την ανάδειξη της αναγκαίας, για το λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, αντιιμπεριαλιστικής κατεύθυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com