Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 10:30 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΜΑΡΑ 11:00 π.μ.

13 Νοε 2017

Θεσσαλονίκη: εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων - «Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας»

Το Σάββατο 11/11 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων με τίτλο «Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας».

Κατά τη διάρκειά της, λειτούργησε γωνιά βιβλιοπωλείου με υλικά των Αγωνιστικών Κινήσεων και άλλα, όπου διατέθηκε και έκδοση του «Εκτός των Τειχών» σχετικά με την εξέγερση του Νοέμβρη. Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό η Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων και Ανέργων.

Με τη συμμετοχή αρκετών συναγωνιστών και φίλων, μιλήσαμε για τη μεγαλειώδη εξέγερση σε άμεση σύνδεση με το σήμερα και το αύριο της πάλης λαού και νεολαίας. Γιατί εξεγέρσεις όπως του Πολυτεχνείου δεν μπαίνουν σε μουσεία, αλλά εμπνέουν, διδάσκουν, καθοδηγούν τους αγώνες που δίνονται και είναι ανάγκη να δοθούν στις μέρες μας.

Στο πνεύμα αυτό, δώσαμε όλοι ραντεβού στο δρόμο στις 17 του Νοέμβρη αλλά και συνολικότερα στους αγώνες απέναντι στο σύστημα της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: