13 Νοε 2017

Θεσσαλονίκη: εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων - «Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας»

Το Σάββατο 11/11 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Αγωνιστικών Κινήσεων με τίτλο «Η αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Νοέμβρη φωτίζει τους αγώνες της νεολαίας».

Κατά τη διάρκειά της, λειτούργησε γωνιά βιβλιοπωλείου με υλικά των Αγωνιστικών Κινήσεων και άλλα, όπου διατέθηκε και έκδοση του «Εκτός των Τειχών» σχετικά με την εξέγερση του Νοέμβρη. Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό η Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων και Ανέργων.

Με τη συμμετοχή αρκετών συναγωνιστών και φίλων, μιλήσαμε για τη μεγαλειώδη εξέγερση σε άμεση σύνδεση με το σήμερα και το αύριο της πάλης λαού και νεολαίας. Γιατί εξεγέρσεις όπως του Πολυτεχνείου δεν μπαίνουν σε μουσεία, αλλά εμπνέουν, διδάσκουν, καθοδηγούν τους αγώνες που δίνονται και είναι ανάγκη να δοθούν στις μέρες μας.

Στο πνεύμα αυτό, δώσαμε όλοι ραντεβού στο δρόμο στις 17 του Νοέμβρη αλλά και συνολικότερα στους αγώνες απέναντι στο σύστημα της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com